top of page

Her kan du se priser på samtlige
ydelser Hundecenter Lykke tilbyder.

Priser

BETALING kan ske via mobilepay, bankoverførsel eller kontant.

KØRSELSTILLÆG Ved kørsel på mere end 20km fra min bopæl i Sebbersund er der et kørselstillæg på 3,4kr pr. påbegyndt kilomenter efter de første 20km. Dette gør sig gældende på alle nedenstående ydelser - holdtræning undtaget.

AFBUD Afbud op til 72 timer før aftalen er gratis. Afbud under 72 timer før aftalen koster 75% af prisen. Dette gør sig gældende på alle nedenstående ydelser med undtagelse af hundepasning.

MOMS Alle nedenstående priser er inklusiv moms.

Fysioterapi til hunde

650kr

Fysioterapi: Første

konsultation

Første konsultation foregår fortrinsvist i vores klinik udenfor Nibe, men kan i særlige tilfælde foregå i dit hjem. Denne konsultation tager cirka 45 minutter. 

 

Først taler vi om de udfordringer, der måtte være. Dernæst observerer vi hundens adfærd - i nogle tilfælde gennem forskellige øvelser. Herefter gennemgår vi løsningsmodeller i både teori og praksis, og træner sammen din hund. 

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

500kr

Massage

Massage varer 30 min og foregår i klinikken lige udenfor Nibe.

 

Først mærker jeg hunden igennem, og afgør hvilke muskler og strukturer der er spændinger i. Derefter følger en halv times massage for at afbalancere hunden. Jeg kombinerer massagen med andre fysiurgiske teknikker for at opnå den bedste afspænding og balance i hundens krop. 

350kr

Kranio sakral

terapi (KST)

KST foregår som udgangspunkt i klinikken udenfor Nibe, men kan I særlige tilfælde også foregå i dit hjem. Der sættes 30 min af til terapien.

KST er en blid og smertefri terapiform, hvor vi primært påvirker kranieknogler og korsben. Det er en meget effektiv terapiform, som kan afhjælpe og afbalancere alt fra problematikker i bevægeapparatet og led til muskelspændinger, balanceproblemer og problematikker i knogler og muskler. Derudover kan KST nedsætte stressniveau. 

550kr

Fysioterapi: Efterfølgende konsultationer

Efterfølgende konsultationer foregår fortrinsvist i vores klinik udenfor Nibe, men kan i særlige tilfælde foregå i dit hjem. Den konsultation tager mellem 30 og 40 minutter. 

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

500kr

Wellnessbehandling:

KST + massage + akupressur

En wellnessmassage er en 30 minutters forkælelse til din hund. Det foregår i klinikken eller hjemme hos dig. For ultimativ nydelse og ro bruges aromaterapi, primært med lavendelolie.

 

Først mærker jeg hunden igennem, og afgør hvor i hundens overfladiske struktur der er spændinger eller ubalance. Derefter følger en halv times nydelse til din hund, idet jeg bruger forskellige massageteknikker, kranio sakral terapi samt akupressur for at afbalancere din hund. 

Bad med lavendelshampoo fra B&B kan tilkøbes for ekstra 200kr. 

Hundetræning

375kr

Træningsforløb

Vi træner din hund for dig

Træningsforløb er forløb på minimum 5 træningsgange, hvor vi kommer og træner din hund for dig. På den måde bliver din hund både aktiveret og trænet af en professionel træner, imens du er på arbejde eller bruger tiden på noget andet. Vi arbejder ud fra dine ønsker til træningsøvelser.

Hver træningssession er på ca. 60 min, og foregår som udgangspunkt hjemme ved dig - men passer dette ikke dig, kan vi sagtens finde en anden løsning.

Prisen er for én træningssession. Fem træningssessioner koster altså 1875kr.

 

OBS: Træningsforløb har ikke til formål at løse adfærdsproblemer. Til dét skal du booke en konsultation i adfærdsterapi (se nedenfor).

1600kr

5-turs kort

personlig træning

Ved længerevarende træningsforløb er der penge at spare.

 

Få 5 sessioner for i alt 1600kr.

Du sparer 400kr.

795-1100kr

Holdtræning

Under "hundetræning" i menuen kan du læse om alle de hold vi tilbyder hos Hundecenter Lykke. Generelt for alle hold er, at der er max 8 deltagere og oftest færre, så der er masser af tid til at fokusere på netop dig og din hund.

 

Alle hold forløber over 7 uger og hver træningsgang er på 45-60 min afhængig af holdet. Prisen for holdtræning afhænger hvor holdet afholdes samt hvilket niveau holdet er på.

400kr

Personlig træning

Vi sætter normalt 60 min af til en personlig træning. Prisen er for én træningssession.

Ved en personlig træning skræddersyr vi hundetræningen til dine ønsker, og træner kun med dig og din hund hjemme hos Jer.

 

Da træningen foregår 1 : 1 er der fuld fokus på hund og ejer. Det kan være én eller flere sessioner efter behov.

Adfærdstræning/adfærsterapi

950kr

Første

konsultationer

Første konsultation foregår i dit hjem, og tager cirka halvanden time. Først taler vi om de udfordringer, der måtte være. Dernæst observerer vi hundens adfærd - i nogle tilfælde gennem forskellige øvelser. Herefter gennemgår vi løsningsmodeller i både teori og praksis, og træner sammen din hund. 

Det er vigtigt at påpege, at udfordringen ikke løses på konsultationen alene. Det rigtige resultat kommer når du, hundens ejer, arbejder videre med løsningsmodellerne og træningen i hverdagen efterfølgende. Et skriftligt træningsprogram kan tilkøbes.

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, fysiurgisk afbalancering, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

650kr

Efterfølgende

konsultationer

Efterfølgende konsultationer foregår i dit hjem, og tager cirka en time. Nogle gange er én konsultation nok, men ofte skal der flere konsultationer til før problematikken kan løses. Nogle problematikker er lettere løst end andre. 

Først taler vi om udviklingen efter forrige konsultationer, og du viser, hvor langt du er nået. Herefter taler vi om flere løsningsmodeller, og gennemgår eventuelle nye perspektiver på problematikken - både i teori og praksis.

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, fysiurgisk afbalancering, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

300kr

Skriftligt

træningsprogram

Det er muligt at tilkøbe et skriftligt træningsprogram, som i detaljer beskriver alle de øvelser vi har gennemgået på konsultationen samt teorien bag disse.

 

Dette overskueliggør din efterfølgende træning med hunden. 

bottom of page