top of page

Priser

BETALING: Kan ske med kort, via bankoverførsel eller kontant.

KØRSELSTILLÆG: Ved kørsel ud af huset på mere end 20km fra Hundecenter Lykkes adresse i Nibe er der et kørselstillæg på 3,4kr pr. påbegyndt kilomenter efter de første 20km. Dette gør sig gældende på alle nedenstående ydelser - holdtræning undtaget.

AFBUD: Afbud op til 24 timer før aftalen er gratis. Afbud under 24 timer før aftalen koster 50% af prisen. Dette gør sig gældende på alle nedenstående ydelser.

Adfærdstræning/adfærsterapi

950kr

Første

konsultation

2 timer.

Første konsultation foregår i dit hjem, og tager cirka halvanden time. Først taler vi om de udfordringer, der måtte være. Dernæst observerer vi hundens adfærd - i nogle tilfælde gennem forskellige øvelser. Herefter gennemgår vi løsningsmodeller i både teori og praksis, og træner sammen din hund. 

Det er vigtigt at påpege, at udfordringen ikke løses på konsultationen alene. Det rigtige resultat kommer når du, hundens ejer, arbejder videre med løsningsmodellerne og træningen i hverdagen efterfølgende. Et skriftligt træningsprogram kan tilkøbes.

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, fysiurgisk afbalancering, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

650kr

Efterfølgende

konsultationer

1 time.

Efterfølgende konsultationer foregår i dit hjem, og tager cirka en time. Nogle gange er én konsultation nok, men ofte skal der flere konsultationer til før problematikken kan løses. Nogle problematikker er lettere løst end andre. 

Først taler vi om udviklingen efter forrige konsultationer, og du viser, hvor langt du er nået. Herefter taler vi om flere løsningsmodeller, og gennemgår eventuelle nye perspektiver på problematikken - både i teori og praksis.

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, fysiurgisk afbalancering, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

300kr

Skriftligt

træningsprogram

Det er muligt at tilkøbe et skriftligt træningsprogram, som i detaljer beskriver alle de øvelser vi har gennemgået på konsultationen samt teorien bag disse.

 

Dette overskueliggør din efterfølgende træning med hunden. 

Fysiurgisk terapi

600kr

Første konsultation

60 min.

 

Først taler vi om de udfordringer, der måtte være. Dernæst observerer vi hundens adfærd - i nogle tilfælde gennem forskellige øvelser. Herefter gennemgår vi løsningsmodeller i både teori og praksis, og træner sammen din hund. 

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

400kr

Massage

30 min.

 

Først mærker jeg hunden igennem, og afgør hvilke muskler og strukturer der er spændinger i. Derefter følger en halv times massage for at afbalancere hunden. Jeg kombinerer massagen med andre fysiurgiske teknikker for at opnå den bedste afspænding og balance i hundens krop. 

500kr

Efterfølgende konsultationer

40 - 45 min. 

Med afsæt i 1. konsultation, og de problematikker der er fundet, fortsættes terapien og afbalanceringen.

I nogle tilfælde anbefaler vi supplementer i form af enten kosttilskud, Bachs blomsterremedier, en tur til dyrlægen eller andet såfremt der er basis for dette. 

350kr

Kranio sakral

terapi (KST)

30 min.

KST er en blid og smertefri terapiform, hvor vi primært påvirker kranieknogler og korsben. Det er en meget effektiv terapiform, som kan afhjælpe og afbalancere alt fra problematikker i bevægeapparatet og led til muskelspændinger, balanceproblemer og problematikker i knogler og muskler. Derudover kan KST nedsætte stressniveau. 

Hundetræning

Holdtræning

45-60 min pr. træning.

Under "hundetræning" i menuen kan du læse om alle de hold vi tilbyder hos Hundecenter Lykke. Generelt for alle hold er, at der er max 8 deltagere og oftest færre, så der er masser af tid til at fokusere på netop dig og din hund.

 

Alle hold forløber over 7 uger og hver træningsgang er på 45-60 min afhængig af holdet. Prisen for holdtræning afhænger hvor holdet afholdes samt hvilket niveau holdet er på.

fra 950kr

4000kr

10 gange 1:1 træning

Ved træningsforløb på 10 gange, får du 2 træningsgange helt gratis.

 

Få 10 sessioner for i alt 4000kr.

Du sparer 1000kr.

500kr

1:1 træning

60 min pr. træning.

Ved en personlig træning skræddersyr vi hundetræningen til dine ønsker, og træner kun med dig og din hund hjemme hos Jer.

 

Da træningen foregår 1 : 1 er der fuld fokus på hund og ejer. Det kan være én eller flere sessioner efter behov.

2000kr

5 gange 1:1 træning

Ved træningsforløb på 5 gange, får du den ene træningsgang helt gratis.

 

Få 5 sessioner for i alt 2000kr.

Du sparer 500kr.

Hundefrisør

fra 1000kr

Alle klip/trim har en startpris på 1000kr

Se prisen for din hunds race i vores prisliste og vores bookingsystem ved at klikke på knapperne nedenfor.

Vi gør opmærksom på at der kan forekomme tillæg i tilfælde af lopper, ekstra slemme filter, løbetid mm.

Kan du ikke finde den race du søger, er du meget velkommen til at tage kontakt, så finder vi en løsning.

fra 100kr

Andre ydelser

Ved andre ydelser end den fulde klip eller trim, er prisen naturligvis lavere.

Det kunne fx være et bad og børstning uden klip, eller måske en negleklip og poteklip uden andet. Se priserne på prislisten eller i bookingsystemet nedenfor.

Kan du ikke finde den ydelse du søger, er du meget velkommen til at tage kontakt, så finder vi en løsning.

bottom of page