top of page

Unghundetræning

NYT ungehundehold til april i Aalborg (9200).

Tilmeld dig på hundecenterlykke@outlook.dk 

Læs mere om unghundetræning under billedet.

Dette hold er fortrinsvist for hunde der netop har afsluttet vores hvalpehold, men alle hunde i alderen cirka 6-12 måneder er velkomne. Holdet forløber over 7 uger, og hver lektion varer mellem 45 og 60 minutter. Den første lektion er teoretisk og uden hund. Undervisningen foregår om torsdagen kl. 19.15 med opstart d. 27. april. Der vil altid være max 6 deltagere på et hold, så der er tid til dig og din hund. 

På dette hold bygger vi videre på de øvelser i allerede har lært, eller er ved at lære, fra hvalpeholdet. Derudover træner vi selvfølgelig også på nye øvelser. Man vil modtage et program inden holdstart, men overordnet træner vi:

  • Gå pænt i snor

  • Basale og komplicerede tricks

  • Basale og komplicerede lydighedsøvelser

  • Miljøtræning (bytur og/eller positivt besøg ved dyrlægen)

  • Socialisering (hundesprog og samvær med andre hunde og andre dyr)

Alle øvelser bliver forklaret fra bunden, så alle kan være med. Hunde lærer forskelligt, så der gives altid mere end én måde, man kan træne en øvelse på. 

Ligesom på alle vores hold, træner vi ud fra positive metoder og lægger stor vægt på at træningen skal være sjov for hund og ejer. Vi arbejder på forholdet og kontakten mellem hund og ejer, og holder alle de pauser der er nødvendigt, for at hvalpen kan følge med. 

! Tilmelding sker på hundecenterlykke@outlook.dk eller på 50 30 93 28 (i tlf åbningstiden) !

bottom of page