top of page

Adfærdsterapi

Hopper din hund op af gæster? Gør den af naboen? Kan hunden ikke være alene hjemme? Trækker den i snoren?Virker hunden stresset eller hyperaktiv? Eller måske dvask og ugidelig? Har din hund angst i visse situationer? Eller oplever I andre problematikker i hverdagen?

Det er dén slags problematikker vi kan hjælpe med ved hjælp af adfærdsterapi og individuel tilrettelagt træning. 

! Booking sker på hundecenterlykke@outlook.dk eller på 50 30 93 28 (i tlf åbningstiden) !

Hvad får I?

Ved første konsultation taler vi om problematikken, og hunden observeres og testes i forskellige øvelser. Med udgangspunkt i hund og ejer laver vi en plan, der passer ind i jeres hverdag. Vi begynder også træningen sammen ved denne konsultation.

Det er vigtigt at huske på, at problemet ikke bliver løst på én eller to konsultationer. Vi giver kvalificerede løsningsmodeller (med baggrund i uddannelsen som hundeadfærdsinstruktør), men de rigtige resultater kommer først når I arbejder og træner med hunden i dagligdagen. Hvor hurtigt et adfærdsproblem bliver løst afhænger af hvilken type problem der er tale om, samt hvor meget tid og energi I kan lægge i træningen. 

Den første konsultation varer halvanden time, og efterfølgende konsultationer varer ca. en time. Skriftlig opsummering af konsultationen og skriftlig træningsplan kan tilkøbes.

Er I i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe med netop Jeres problemstilling, så tøv ikke med at kontakte.

! Booking sker på hundecenterlykke@outlook.dk eller på 50 30 93 28 (i tlf åbningstiden) !

bottom of page