top of page

Ronja Lykke Kastberg

Jeg, Ronja Lykke Kastberg, er grundlægger og indehaver af Hundecenter Lykke.

Jeg har en lang videregående uddanelse i et helt andet felt, men tog springet i 2022, hvor jeg valgte at gøre min store passion, HUNDE, til min levevej. 

Jeg har altid haft hunde, trænet hunde, gået til hundekonkurrencer, arbejdet frivilligt med hunde, og man har altid kunne finde mig på træningspladsen eller i hundeskoven. Derfor kom det heller ikke som et chok for nogen i mit liv, at jeg valgte at starte en virksomhed med netop hunde som omdrejningspunktet.

Det startede med en række uddannelser omkring hundes adfærd, sundhed og pleje. Jeg sætter en stor ære i altid at have fagligheden i orden, og at være med på den nyeste forskning og tendenser indenfor hundeverdenen, og derfor uddanner jeg mig stadig løbende gennem flere uddannelser og kurser. 

 

Jeg startede Hundecenter Lykke i 2023 i mit hjem, men måtte hurtigt indse at med tre børn og to hunde derhjemme, så var der ikke plads nok. Derfor flyttede Hundecenter Lykke ind i egne lokaler i 2024 på Ll. Algade i Nibe.

Billede af Karsten Winegeart

BARE ROLIG!
Billede er
på vej

Lokaler og faciliteter

Uddannelser

2022

Fysiurgisk hundeterapeut

Center for Dyreterapi

Anatomi, massage, udstrækning, KST, ledmobilisering, rehabilitering på land og i vand, akupressur, laserterapi, kinesisk sygdomslære mm.

Eneste uddannelse i Danmark, som er internationalt godkendt af IICT og IEBWA. 

2022

Hundeadfærdsinstruktør

Center for Dyreterapi

Hundeadfærd, indlæringspsykologi, praktisk træning, anatomi, ernæring, førstehjælp, racekendskab, pædagogik mm.

Eneste uddannelse i Danmark, som er internationalt godkendt af PETbc. 

2024

Hundefrisørudd.

HJ Hundecenter

Hverdagsklip og trim af alle racer, vask, føn, shampoolære, korrekt håndtering af hunden på bordet, pelspleje, anatomi, sygdomslære mm.

2024

Hundeholderudd.

DKK

Adfærd, genetik, reproduktion, parring, fødsel, regler og rammer for hundehold, hundens røgt og pleje mm. 

bottom of page