top of page

Anbefalinger

Hvad har andre sagt?

Kathrine og Anders

"Vi har gennem et par måneder haft Ronja som behandler, massør, guide og fysioterapeut til vores Cotton Carla.

Hun er virkelig nøje, opmærksom, dygtig og faglig kompetent med god rådgivning og guiden.

- kan klart anbefales!!!"

Evy

"Schubert takker for indtil nu 2 behandlinger primært med massage. Allerede efter første behandling blev vi overrasket over, hvor meget det havde betydet for ham Han rystede rigtig meget, når han lå og sov - det er slut nu, og han slapper helt af.

Strauss på 16 år skal også forkæles med massage i nærmeste fremtid. 1.000 tak til dig Ronja"

Anette

"Ronja arbejder 100 % på hundens præmisser

Trods min hund ikke er trænet til "lydighed" i de situationer, som kræves for at kunne modtage behandlingen optimalt. Så har Ronja alligevel formået at kunne udføre behandling, og frembringe et tydeligt velvære hos min hund. Og efterfølgende har jeg observeret at han har friere bevægelse, og markant mindre smerte"visninger" i form af fx. "stønnen" ved hvile.

Min hund er en 10 årig stor intakt labrador han, med HD grad "C" på begge hofter, og spondylose I svær grad. Han er udover Ronjas behandling, også i medicinsk smertebehandling dagligt via dyrlægen.

Kan kun anbefale Ronja!"

Emma og Jes

"Vi har indtil videre haft Ronja ude en gang til at hjælpe med vores lille krudtugle Nala, en samojedehvalp på 13 uger.

Ronja er super engageret og dygtig til at møde både hunden og os i de udfordringer, vi har haft. Hun gav helt konkrete forslag til, hvad vi kan gøre, når forskellige situationer og problematikker opstår i dagligdagen. Hun siger tingene som det er, hvilket er enormt befriende og nemt at forholde sig til. Efter hendes besøg følte vi os med det samme mere trygge og klædt på til videre træning af Nala!"

Freddy

"Trille og jeg havde et dejligt besøg af Ronja. Trille er en 8 år gammel chihuahua, der er lidt mageligt anlagt, gider ikke rigtig at løbe rundt, det har hun faktisk aldrig gjort, og hun sover meget. Ronja masserede hele Trille fra top til pote, hvilket Trille nød i fulde drag, og bagefter SOV hun hi hi. Efter en god søvn vågnede Trille op, og var i et vældigt humør, og fjollede rundt i haven som det er mange år siden hun har gjort sidst. Hun virkede som om hun bare havde det super godt. Der er ingen tvivl om, at vi skal have en opfølgning, så vi kan få løsnet op i det gamle stativ. Tak for godt arbejde Ronja. Vi booker helt sikker igen. Venlig hilsen Freddy Hansen"

Andreas

"Vi har haft Ronja på besøg til 3 behandlinger Kenya, som viste sig at have stramhed omkring hud og muskler på bagpartiet. Ronja er meget rolig, behagelig og dygtig i sin omgang med hunden De øvelser hun har lavet med Kenya, har øget bevægeligheden betragteligt og afhjulpet en del spændthed i hendes krop. Kan varmt anbefale Ronja"

Karina

"har haft den glæde af at have haft besøg af Ronja som fik lov til at øve på mine to hunde. de syntes at Ronja var rigtig god til at give massage. Jeg kan varmt anbefale at bruge Ronja hun kan sit kram, hurtig god kontakt til hundene og ejer. her skal Ronja være velkommen igen"

bottom of page