top of page

Hundetræning

Holdtræning, personlig træning og træningsforløb

Hundecenter Lykke tilbyder flere forskellige hundetræningshold, personlig træning og træningsforløb. Vi tilbyder holdtræning på forskellige lokationer bla. i Nibe og Aalborg. Læs mere om de forskellige hold vi tilbyder herunder:

Hvalpetræning

Holdtræning for dig og din hvalp på op til 6 måneder.

Klikkertræning
for begyndere

Holdtræning for dig der gerne vil introduceres til klikkertræning i både teori og praksis. Vi bruger klikkeren til at træne flere forskellige øvelser med hundene.

Unghundetræning

Holdtræning for dig og din unghund på 6-12 måneder.

Holdtræning for små racer

Holdtræning for dig med chihuahua, bomuldshund eller lignende, som gerne vil træne med din hund sammen med andre hunde i samme størrelse. 

Personlig træning

Hos Hundecenter Nibe tilbyder vi personlig træning til dig og din hund. Der er plads til at fokusere på Jer og jeres træning, da I ikke skal dele tiden med andre hundetrænere og hunde. Vi tager udgangspunkt i netop dine ønsker til træning.

Tryk på knappen for at læse mere eller booke en enetime hos os. 

Træningsforløb - vi træner din hund for dig

Vil du gerne have en velopdragen hund, men har du ikke tid, lyst eller overskud til at gå til hundetræning hver uge? Ønsker du at komme hjem fra arbejde til en glad  hund der allerede er mentalt og fysisk aktiveret? Så er et træningsforløb noget for dig. 

Ved et træningsforløb bliver din hund både aktiveret og trænet af en professionel hundeadfærdsinstruktør, imens du bruger tiden på noget andet. Der trænes ud fra dine ønsker til træningsøvelser, således at din hund lærer netop dét, du gerne vil have, den skal kunne. 

Hver træningssession er på ca. 60 min, og foregår som udgangspunkt hjemme ved dig - men passer dette ikke dig, kan vi sagtens finde en anden løsning.

For at opnå de bedst mulige resultater, skal et træningsforløb være på minimum 5 træningssessioner, uden for store pause imellem. Det kunne eksempelvis være én gang om ugen eller én gang hveranden uge i 5 uger. 

VIGTIGT

Træningsforløb har ikke til formål at løse adfærdsproblemer. Til dét skal du booke en konsultation i adfærdsterapi under fanen "adfærdsterapi" i menuen. 

Husk at have rigeligt med godbidder klar, som hundetræneren må give din hund.

Inden du kommer til træning

  • Sørg for at have godbidder og vand med til din hund. Dette gælder også ved træningsforløb, hvor Vi træner din hund.

  • Det forventes at hunden er luftet af inden træning (både inden hold, personlig træning og træningsforløb), og at du samler op efter dig ved afføring. Husk pølleposer.

  • Tæver i løbetid er altid velkomne på holdet, men sørg for at giv besked til hundetræneren inden, så vi kan placere hanhunde og tæver i løbetid med god distance imellem.

  • Ved holdtræning frabedes fri leg mellem hundene. Ønsker man at lave legeaftaler, er man velkommen til at gøre dette efter holdtræningen på eget ansvar. 

Politik ved udeblivelse

  • Ved træningsforløb og personlig træning, kan du gratis afmelde frem til 48 timer før den planlagte træning. Hvis du afmelder mindre end 48 timer før den planlagte træning, koster det 75% af prisen. 

  • Holdtræning kan du afmelde gratis frem til 12 timer før den første holdtræning. Hvis du efterfølgende udebliver fra holdtræningen, giver vi ikke pengene tilbage. 

  • Hvis instruktøren imod forventning må aflyse en træningssession, så aftaler vi indbyrdes på holdet en ny dato til den pågældende træning. I får altid tilbudt det antal træningsgange, som I har betalt for. 

bottom of page