top of page

Træningsforløb

Vi træner din hund for dig

Vil du gerne have en velopdragen hund, men har du ikke tid, lyst eller overskud til at gå til hundetræning hver uge? Ønsker du at komme hjem fra arbejde til en glad hund, der allerede er mentalt og fysisk aktiveret? Så er et træningsforløb noget for dig. 

Ved et træningsforløb bliver din hund både aktiveret og trænet af en professionel hundeadfærdsinstruktør, imens du bruger tiden på noget andet. Der trænes ud fra dine ønsker til træningsøvelser, således at din hund lærer netop dét, du gerne vil have, den skal kunne. Vi bruger udelukkende positive træningsmetoder, og vægter højt at hunden skal have det sjovt og trygt, imens den lærer. 

! Tilmelding sker på hundecenterlykke@outlook.dk eller på 50 30 93 28 (i tlf åbningstider) !

Hver træningssession er på ca. 60 min, og foregår som udgangspunkt hjemme ved dig - men passer dette ikke dig, kan vi sagtens finde en anden løsning.

For at opnå de bedst mulige resultater, skal et træningsforløb være på minimum 5 træningssessioner, uden for store pauser imellem. Det kunne eksempelvis være én gang om ugen eller én gang hveranden uge i 5 uger. 

Der er mange fordele for din hund ved et træningsforløb. 

  • Den bliver mentalt og fysisk aktiveret og udfordret

  • Den får brugt noget krudt og energi

  • Den får en times fuld fokus

  • Den har det sjovt

VIGTIGT

Træningsforløb har ikke til formål at løse adfærdsproblemer. Til dét skal du booke en konsultation i adfærdsterapi under fanen "adfærdsterapi" i menuen. 

Husk at have rigeligt med godbidder klar, som hundetræneren må give din hund.

! Tilmelding sker på hundecenterlykke@outlook.dk eller på 50 30 93 28 (i tlf åbningstiden) !

bottom of page